خوراکه سرا


دیپ نخود

هرگونه خوراکی که غلیظ یا نرم بوده و بعنوان مزه ( با نان یا چیپس یا هر گونه خوراک دیگر) بتوان مصرف نمود دیپ نامیده میشود.

دیپ نخود معمولی

در این دستورالعمل از آب نخود پخته بعنوان نرم کننده دیپ استفاده میشود.

مواد لازم:

نخود پخته 250 گرم

سیر 3 حبه

زیره سائیده 2 ق.چ.

نمک نصف ق.چ.

روغن زیتون 2 ق.غ.

طرز تهیه:

نخود ، سیر ، زیره ، نمک و روغن زیتون را در مولینکس (همزن برقی) ریخته و مقداری آب نخود را به آن اضافه کنید. و با دور (سرعت) کم آنرا روشن کنید.

اگر لازم بود کمی آب نخود اضافه کنید تا کاملا ریز و نرم شود.

در ظرف گود از جنس چینی ریخته و با چیپس یا نان خشکه سرو کنید.

دیپ نخود با روغن زیتون

در این دستورالعمل از روغن زیتون بعنوان نرم کننده دیپ استفاده میشود.

مواد لازم:

نخود پخته 250 گرم

سیر 3 حبه

زیره سائیده 2 ق.چ.

نمک نصف ق.چ.

روغن زیتون 75 گرم

طرز تهیه:

ابتدا سیر و زیره را با کمی روغن زیتون تفت دهید ولی لازم نیست برشته شود.

نخود ، سیر و زیره تفت داده شده ، نمک و روغن زیتون را در مولینکس (همزن برقی) ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. و با دور (سرعت) کم آنرا روشن کنید تا کاملا ریز و نرم شود.

در ظرف مناسب و گوی ریخته ، کمی روغن زیتون روی آن ریخته و با چیپس یا نان خشکه سرو کنید.

برچسب‌ها:

0 Responses to “دیپ نخود”

ارسال یک نظر

Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© خوراکه سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است