خوراکه سرا


« Home

پفک پنیر

این غذای انگشتی برای آبجو و شراب مزه بسیار مناسبی است و نیازی به نمک هم ندارد زیرا نمک بلغاری یا دانمارکی نمک دارند ولی اگر مایل بودید بعد از مرحله (9) طعم آنرا مزه کنید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید. بچه ها هم عاشق این پفک هستند.

آقایانی که اهل آشپزی نیستید و یا فرق بین کفگیر و پارو را نمیدانند لطفا تهیه این غذای انگشتی را به کف با کفایت خانمها بسپارند و از آنها خواهش کنند با هنر و ذوق ظریف خانمانه آنرا مدیریت و تهیه کنند.

مواد لازم:

یک لیوان آرد سفید ساده

یک قاشق چایخوری پودر زیره (یا معادل آن پودر برگ آبشن سائیده)

نصف قاشق چایخوری قلقل سیاه سائیده

نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند

یک قاشق غذا خوری شکر

یک لیوان شیر

200 گرم کره با کارد به قطعات کوچک مکعبی بریده و بگذارید در هوای اطاق نرم شود.

6 عدد تخم مرغ با حرارت هوای معمولی اطاق

150 گرم پنیر رنده شده پیتزا

یک لیوان پنیر رنده شده بلغاری (یا دانمارکی یا لیقوان)

یک لیوان پنیر شهری

150 گرم سوسیس پپرونی (کاملا ریز و ساطوری شده)

طرز تهیه:

1- فر را با درجه حرارت 280 درجه روشن کنید.

2- آرد ، پودر زیره یا آبشن ، فلفل سیاه ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در ظرف مخلوط کن بزرگی ریخته و کاملا مخلوط کنید.

3- زرده یک تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و داخل کاسه کوچکی جدا بگذارید.

4- شیر و کره و شکر را در قابلمه بزرگی ریخته و مرتب هم بزنید و به محض جوش آمدن شعله را کم کنید و مخلوط آرد و ادویه را یکباره اضافه کنید و با قاشق چوبی بلند سریعا هم بزنید تا مخلوط تبدیل به گلوله خمیری بزرگی شود.

5- گلوله خمیر را در ظرف همزن برقی گذاشته و بگذارید با دور متوسط بمدت یک دقیقه هم بخورد.

6- سفیده تخم مرغ جدا شده را درون ظرف همزن ریخته و بگذارید همچنان هم بخورد.

7- پنج تخم مرغ را دانه دانه بشکنید و یکی یکی اضافه کنید و همزدن را ادامه دهید تا جذب خمیر شوند. پس از اضافه کردن آخرین تخم مرغ و هم خوردن کافی خمیر حاصل قدری روان و براق خواهد شد.

8- پنیر ها را به ظرف مخلوط کن اضافه کنید و همزدن را ادامه دهید.

9- پپرونی ساطوری را اضافه کنید و همبزنید.

10- اگر کیسه شیرینی پزی در اختیار دارید ، مقداری از خمیر را درون آن ریخته و با فشار دست بفاصله پنج سانتیمتری از هم در سینی فر بدون استفاده از روغن ، به اندازه های مساوی ولی کم حدود یک قاضق چایخوری بریزید. اگر کیسه شیرینی پزی ندارید با کمک دو قاشق چایخوری یکی را از خمیر پر کنید و با نوک قاشق دومی آنرا به کف سینی فر (بدون روغن) منتقل کنید ولی فراموش نکنید فاصله حدود پنج سانتیمتر از هم باشد. اگر اندازه مقادیر ریخته شده در سینی فر مساوی نباشد بعضی میشوزند و بعضی نمیچزند و بعضی خوب از آب در میآیند.

11- دو قاشق شیر را با زرده تخم مرغ و با کمک چنگالی همبزنید تا مایع یکدستی پدید آید.

12- با برس شیرینی پزی از این مایع کمی روی هر مایه خمیر بمالید که باعث شفافیت پفک بعد از پخت میشود.

13- شینی را درون فر گذاشته و برای پفک ریز رویهم ده دقیقه (پنج دقیقه با حرارت 280 و پنج دقیقه با حرارت 150 درجه) و برای پفک درشت پانزده تا بیست دقیقه (پنج دقیقه با حرارت 280 و ده دقیقه با حرارت 150 درجه) بگذارید بپزد. علامت پخته شدن پفک آنست که اگر آنرا از وسط نیمه کنید داخل آن خشک و بدون خمیر بوده و حتی نرم نخواهد بود. اگر خشک نبود با درجه حرارت 150 درجه بگذارید تا چند دقیقه دیگر بپزد.

14- سینی را از فر خارج کنید و بگذارید خنک و قابل سرو کردن شود.

توجه:

اگر پفک را برای بعد میخواهید تهیه کنید تا مرحله 9 را تمام کنید ، روی خمیر را بپوشانید و آنرا داخل یخچال بگذارید. یکساعت قبل از پختن از یخچال خارج و هم حرارت محیط کنید.

انواع پنیر بکار رفته (غیر از پنیر پیتزا) به ذوق و امکانات شما بستگی دارد. میتوانید نوع آنرا بنا به میل و سلیقه خود عوض کنید.

برای زیبایی و تنوع طعم پفک بعد از برس زدن با زرده تخم مرغ میتوانید مقداری از آنرا با سیاهدانه ، مقداری را با تخم خشخاشی و مقداری را کنجد بزنید. حتی میتوانید از دانه های درشت نمک استفاده کنید.

برچسب‌ها: , , ,

2 Responses to “پفک پنیر”

  1. # Blogger mohsen

    با سلام و عرض ادب
    تبريك و تشكر مرا بخاطر راه اندازي قسط فوق العاده عالي خوراكه سرا بپذيريد.  

  2. # Blogger انتهورا

    با سلام به دوست عزیز محسن
    شما لطف و محبت دارید و اضافه کردن این وبلاگ لازم بنظر میرسید
    موفق باشید ساقی  

ارسال یک نظر

Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© خوراکه سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است