خوراکه سرا


نان هندی

این نان را میتوانید در تنور (اگر در اختیار دارید) و یا فر گازی پنکه دار تهیه کنید. با فر برقی نتیجه خوبی ندارد.

مواد لازم:

آرد سفید ساده 450 گرم

ماست 250 گرم

جوش شیرین یک ق.چ.

نمک 2 ق.چ.

آب

کره آب شده 50 گرم

آمادگی خمیر:

در ظرف بزرگی آرد و ماست و نمک و جوش شیرین و نصف لیوان آب را ریخته و با کمک دست مخلوط کرده و ورز دهید.

اگر خمیر سفت شد مقداری آب را کم کم اضافه کنید. (علت اینکه میزان دقیق آب مشخص نشده اینست که بستگی به نوع آرد میزان مصرف آب متفاوت است)

خمیر را بصورت یک گلوله درآورده و روی کاسه را با پارچه مرطوبی پوشانده و بگذارید تا سه ساعت در جای گرمی بماند تا ور بیاید.

روش پخت:

فر را با درجه حرارت 280 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود. هرچه حرارت بالاتر باشد بهتر است.

خمیر را با اندازه یک توپ پینگ پونگ در آورید.

کف دست خود را با کمی آب مرطوب کرده و کف سینی فر را با همان دست مرطوب خیس کنید.

خمیر را با کمک دست مرطوب گلوله کرده و با وردنه مرطوب بصورت دایره و یا با کمک دست بصورت سه گوش درآورید و روی سینی پهن کنید.

روی خمیر را کمی با آبفشان و یا با تکاندن پشت دست خیس شده مرطوب کنید.

سینی را درون فر گذاشته و بگذارید تا 10 دقیقه بپزد و یا هنگامی که روی نان علامت برشتگی مشاهده شود.

اگر مایلید نان برشته تر شود بمدت یک دقیقه زیر گریل (قسمت بالایی فر و زیر شعله) قرار دهید.

از فر یا گریل خارج کرده و با برس روی آنرا کره بمالید و مستقیما سر سفره ببرید. این نان باید تازه و گرم مصرف شود و در صورت بیات شدن خیلی سفت و کشی خواهد شد.

اگر نان سیر مال دوست دارید ، میتوانید کره را با سیر پخته مخلوط کنید. برای این منظور قبلا 4 حبه سیر را با پوست بمدت 10 دقیقه در حرارت 200 درجه فر بگذارید و پس از نرم شدن با فشار چنگال بر روی سطح سختی ، سیر نرم و پخته شده را خارج و با کره آب شده مخلوط کرده و همبزنید و بجای کره تنها و با کمک برس روی نان پخته شده بمالید.

این نان با اغلب غذاهای هندی بسیار همگونه و همراه است.

برچسب‌ها:

0 Responses to “نان هندی”

ارسال یک نظر

Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© خوراکه سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است