خوراکه سرا


پاته جگر

پاته جگر با پسته شور یا ترش

مواد لازم:

جگر مرغ یا گوسفند 250 گرم

پیاز 100 گرم

سیر 2 حبه

کره 50 گرم

مغز پسته شور یا ترش 100 گرم

شراب سفید یک لیوان

نمک و فلفل هر یک نصف ق.چ.

طرز تهیه:

جگر را شسته و تمیز کرده و ریز ریز کنید. دوباره بشوئید و در صافی بگذارید تا آب آن خارج شود.

پیاز و سیر را پوست کنده و خورد کنید.

در ماهیتابه کره و پیاز و سیر را قدری تفت دهید ولی نگذارید سرخ شود.

جگر را اضافه کرده و همبزنید تا بپزد ولی دقت کنید که نسوزد.

فلفل و نمک بزنید.

شراب سفید را اضافه کنید و بگذارید به مدت کوتاهی بجوشد.

از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

با کمک مولینکس (همزن برقی) آنرا بصورت نرم در آورده ولی نگذارید خیلی نرم باشد.

اگر خیلی سفت بود قدری شراب سفید به آن اضافه کنید.

پسته را قدری بکوبید ولی دانه های آن کمی درشت بماند.

پاته در ظرف کوچکی ریخته و روی آنرا با پسته ریز شده تزئین کنید.

با نان خشکه سرو کنید.

پاته جگر با سماق

مواد لازم:

جگر مرغ یا گوسفند 250 گرم

پیاز 100 گرم

سیر 4 حبه

روغن زیتون 50 گرم

شراب قرمز یک لیوان

سماق 10 گرم

فلفل قرمز تند 2 عدد

نمک و فلفل سیاه سائیده باندازه دلخواه

طرز تهیه:

جگر را ریز ریز کنید. بشوئید و در صافی بگذارید تا آب آن خارج شود.

پیاز و سیر را پوست کنده و خورد کنید.

فلفل را از طول دو نیمه کرده و تخم آنرا با نوک کارد خارج و ریز ریز کنید.

در قابلمه کوچکی روغن و پیاز و سیر و فلفل و سماق را تفت دهید.

جگر را اضافه کرده و همبزنید تا پخته شود.

شراب را اضافه کنید و همبزنید تا کاملا در جگر سرخ شده حل شود.

نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن با مولینکس آنرا کاملا نرم و له کنید.

اگر لازم بود قدری شراب سفید اضافه کنید تا کمی نرمتر شود.

در ظرفی ریخته و روی آن کمی سماق بپاشید.

با نان خشک مثلثی شکل سرو کنید.

برچسب‌ها:

0 Responses to “پاته جگر”

ارسال یک نظر

Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© خوراکه سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است