خوراکه سرا


کتلت سیب زمینی ایرلندی

این کتلت سرد یا گرم و با کمی تزئین مثلا قدری جعفری یا گشنیز ساتوری و ریز شده و برش لیمو در تمام ایام سال قابل مصرف میباشد. برای استفاده از آن نیازی به نان نیست.

مواد لازم:

نیم کیلو سیب زمینی تازه

50 گرم کره یا مارگارین

250 گرم آرد سفید

یک قاشق چایخوری جوش شیرین

1 عدد تخم مرغ

نصف پیاز معمولی

20 گرم جعفری پاک کرده و شسته شده

دو قاشق غذاخوری شیر

نمک ، فلفل سیاه به اندازه دلخواه

روش تهیه:

در ظرف بزرگی سیب زمینی را با آب پخته ، پس از پوست کندن با پیاز در ظرفی رنده کنید. جعفری را ساتوری و اضافه کنید.

تخم مرغ و شیر را در ظرف کوچکی همزده و با کره یا مارگارین و جوش شیرین و نمک و فلفل به ظرف حاوی سیب زمینی اضافه و با کمک دست و انگشتان مخلوط را آنقدر بمالید تا کاملا جذب یکدیگر و خمیر یک دستی حاصل شود. نیمی از آرد را اضافه کرده و مجددا همبزنید.

روی تخته آشپزخانه قدری از آرد باقیمانده را پخش کنید و خمیر حاصل را روی آن گذاشته و با کف دست کاملا ورز دهید تا کمی سفت شود. اگر لازم بود کم کم به آن آرد اضافه کنید ولی نگذارید مخلوط حاصل خیلی سفت شود.

خمیر را به دوقسمت مساوی تقسیم کرده و با کمک وردنه و روی سطح تخته آرد پاشیده ، هر بخش را روی تخته پهن و نازک کنید تا قطری حدود نیم سانتیمتر داشته باشد.

با نوک کارد آنرا بصورت مثلث به اضلاع 8 سانتیمتری ببرید و یا با قالب شیرینی پزی به صورت دایره 8 سانتیمتری در آورید. خمیر باقیمانده را دوباره رویهم کرده و آنرا با وردنه پهن نموده و مرحله قطعه کردن را تکرار کنید.

قطعات خمیر شکل داده شده را در ماهیتابه و با کمک روغن از هر دو طرف سرخ کنید و روی دستمال کاغذی روغن گیری کنید.

برچسب‌ها:

0 Responses to “کتلت سیب زمینی ایرلندی”

ارسال یک نظر

Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© خوراکه سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است