شاید مهمترین پایه یک پیتزا سس آن باشد زیرا طعم اساسی پیتزا را تعیین میکند.
مواد لازم:
پوره گوجه فرنگی 300 گرم (گوجه فرنگی چرخ شده بدون تخم)
پیاز رنده شده 150 گرم
سیر رنده شده 6 تا 8 حبه
شکر نصف قاشق غذاخوری
فلفل قرمز سائیده (یا فلفل سفید سائیده) نصف قاشق غذاخوری
آبشن سائیده 3 قاشق چای خوری
دارچین سائیده 2 قاشق چای خوری
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
کره یا روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
نمک باندازه دلخواه
طرز تهیه:
کره یا روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله ملایم گذاشته و پیاز و سیر را اضافه کرده و همبزنید تا نرم شوند.
فلفل و آبشن و دارچین را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه همبزنید.
پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و همبزنید.
آرد را در نصف لیوان آب ریخته و همبزنید تا حل شود. (میتوانید این آرد را کمی قبلا تفت دهید)
به سس اضافه کنید تا سس قدری نرم شود.
برچسبها: مزه
0 Responses to “سس پیتزا”