خوراکه سرا


سس پیتزا

شاید مهمترین پایه یک پیتزا سس آن باشد زیرا طعم اساسی پیتزا را تعیین میکند.

مواد لازم:

پوره گوجه فرنگی 300 گرم (گوجه فرنگی چرخ شده بدون تخم)

پیاز رنده شده 150 گرم

سیر رنده شده 6 تا 8 حبه

شکر نصف قاشق غذاخوری

فلفل قرمز سائیده (یا فلفل سفید سائیده) نصف قاشق غذاخوری

آبشن سائیده 3 قاشق چای خوری

دارچین سائیده 2 قاشق چای خوری

آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری

کره یا روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

آب نصف لیوان

نمک باندازه دلخواه

طرز تهیه:

کره یا روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله ملایم گذاشته و پیاز و سیر را اضافه کرده و همبزنید تا نرم شوند.

فلفل و آبشن و دارچین را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه همبزنید.

پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و همبزنید.

آرد را در نصف لیوان آب ریخته و همبزنید تا حل شود. (میتوانید این آرد را کمی قبلا تفت دهید)

به سس اضافه کنید تا سس قدری نرم شود.

با همان حرارت ملایم آنقدر بپزید تا میزان غلظت آن زیاد شود. این سس را پس از خنک شدن در ظرف دهان گشادی ریخته و در یخچال نگهداری و ظرف سه یا چهار روز مصرف کنید.

برچسب‌ها:

0 Responses to “سس پیتزا”

ارسال یک نظر

Links to this post

ایجاد یک پیوند

جدید ترین ها

بایگانی ماهانه

مقالات گذشته




XML

Powered by Blogger



© خوراکه سرا

استفاده یا کپی برداری از مقالات و انتشارات این وبلاگ برای عموم آزاد است